Alegeri parlamentare 2016. Incident la Poșta Câlnău: președinta unei secții de votare a aruncat în foc ștampilele cu Votat

Procesul electoral a început cu o întârziere de 15 minute, la secția de votare din grădinița Poșta Câlnău, din cauza unui incident. Președinta secției de votare susține că a aruncat, din greșeală, ștampilele cu Votat, în sobă.

Lipsa celor cinci ștampile cu mesajul Votat, de la secția 317, din grădiniță, a fost constatată în această dimineață, la sosirea membrilor în unitate. Măsura decisă la nivelul Biroului Electoral Județean a fost aceea de a fi strânse rapid câte o ștampilă de la celelalte secții de votare din comună, pentru a o deschide și pe cea de la grădiniță.

Poliția a deschis o anchetă, pentru a verifica împrejurările în care au dispărut ștampilele. Președinta secției din Poșta Câlnău nu a comentat incidentul. Ea le-a declarat polițiștilor că, cel mai probabil, ștampilele au fost aruncate în foc, odată cu resturile de hârtie și alte materiale, sâmbătă seară, când s-a făcut ordine înainte de sigilarea secției.

Fii Reporter