marți, 3 octombrie, 2023

Adolescentă preluată cu ambulanța, după ce mașina în care se afla a căzut cinci metri într-o râpă

Adolescentă preluată cu ambulanța, după ce mașina în care se afla a căzut cinci metri într-o râpă

Facebook
Twitter
Email

Doi tineri au scăpat cu viață, după ce mașina în care se aflau a căzut într-o râpă adâncă de peste cinci metri, în urma coliziunii cu un alt autoturism. Evenimentul rutier a avut loc, miercuri, în comuna buzoiană Chiojdu, la intersecția drumurilor județene DJ 103P și DJ 102L.

Din primele date oferite de polițiști de la față locului, reiese că în timp ce conducea autoturismul pe DJ 102L, un bărbat de 70 de ani, din comuna Chiojdu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe DJ103 L.

La volanul celei de-a doua mașini se afla un conducător auto în vârstă de 19 ani, tot din comuna Chiojdu. În urma coliziunii, unul dintre autovehicule a ieșit de pe carosabil și a căzut circa cinci metri într-o râpă.

Toate persoanele implicate în eveniment au scăpat cu viață. Doar norocul a făcut ca autoturismul să nu se răstoarne, ci doar să alunece pe panta abruptă și apoi să se proptească într-o movilă de pământ. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea unei pasagere, din mașina tânărului de 19 ani, o adolescentă în vârstă de 16 ani, din comuna Cislău.

„Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău.

Din cauza accidentului din comuna Chiojdu, care s-a produs în jurul orei 14,00, traficul rutier a fost dirijat timp mai multe zeci de minute în intersecția DJ 103P cu DJ 102L.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.