Adolescentă din Buzău, bătută și aproape violată de un tânăr recidivist

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Buzău, a fost reţinut de poliţişti pentru că a încercat să violeze o adolescentă. Întâmplarea s-a petrecut în acest week-end pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău. În noaptea de 23 spre 24 august, fata a fost acostată de un individ care se deplasa cu bicicleta pe strada Transilvaniei din Buzău. Individul a lovit-o pe fată cu pumnul în zona spatelui, a luat-o pe bicicletă şi dus-o pe un câmp din zona variantei ocolitoare a municipiului, unde a încercat să întreţină cu ea raport sexual.

Pentru că nu a avut sorţi de izbândă, bărbatul a dus-o înapoi pe fată şi a lăsat-o în locul de unde a luat-o. Mama adolescentei a fost cea care a anunţat Poliţia.

În ziua de 24 august, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva tânărului pentru tentativă la infracţiunea de viol.

Se pare că individul nu este la prima abatere de la lege, iar fata a plecat şi ea de acasă în mai multe rânduri. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de viol.

Fii Reporter