Activităţile de igienizare din jurul blocurilor, sprijinite de RER SUD, cu saci de depozitare. Asociațiile din Buzău pot solicita și colecatarea gratuită a deșeurilor

În perioada campaniilor de curățenie sezonieră, de primăvară și toamnă, operatorul de salubritate, RER SUD, livrează GRATUIT asociațiilor de proprietari, saci negri pentru depozitarea deșeurilor vegetale strânse, în urma activităţilor de igienizare a spațiilor verzi din jurul blocurilor.

Distribuirea sacilor se va face prin solicitarea acestora firmei de salubritate, iar colectarea se va face GRATUIT cu condiția ca sacii să fie depozitați în locuri stabilite de comun acord cu firma de salubritate.

Reprezentanții asociaţiilor de proprietari au obligaţia de a anunţa firma de salubritate când sacii sunt pregătiți pentru a fi colectați.

„Pentru a evita situaţiile de a rămâne cu deşeurile vegetale necolectate, folosiți doar saci negri. NU folosiți sacii galbeni pentru iarbă sau orice alte tipuri de deşeuri! Utilitatea sacilor galbeni este de colectare numai a deşeurilor reciclabile, conform instructiunilor imprimate pe sacul galben! Vă reamintim faptul că, în municipiul Buzău, operatorul de salubritate a implementat in sistem de colectare separată a deșeurilor generate de populaţie, in acord cu normele legislative însă, la imbunătățirea aspectului oraşului nostru trebuie să contribuie fiecare cetățean, zilnic, prin respectarea măsurilor de colectare separată a deşeurilor pe care le generează acasă, la locul de muncă sau la plimbare. Vă mulțumim pentru implicarea civică!”

Cu deosebită consideraţie, Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau