marți, 23 aprilie, 2024

Acțiune de ecologizare în orașul Pogoanele organizată de PSD Buzău în cadrul campaniei Vinerea Verde

Acțiune de ecologizare în orașul Pogoanele organizată de PSD Buzău în cadrul campaniei Vinerea Verde

Facebook
Twitter
Email

Vinerea Verde a fost marcată și anul acesta de Organizația Județeană PSD Buzău.

De data aceasta social democrații buzoieni alături de zeci de voluntari au ales să facă o acțiune de ecologizare în orașul Pogoanele.

La aceasta au participat deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre, primarul orașului Pogoanele, Florin Dumitrașcu, subprefectul județului Buzău, Constantin Cristea, președintele TSD, Mihai Ghigiu, președintele TSD Buzău, Costin Stanciu, membrii TSD Buzău și zeci de voluntari.

 

Vinerea Verde a fost o oportunitate pentru membrii PSD Buzău da se implica personal în protejarea naturii și de a-și arăta susținerea pentru această cauză importantă

 

Membri PSD Buzău și voluntarii care i-au însoțit astăzi și-au dorit să transmită un mesaj puternic cu privire la importanța conștientizării problemelor de mediu și protejării mediului înconjurător.

 

Inițiativa a aparținut Partidului Social Democrat, acțiunea de la Buzău fiind doar o parte din această amplă campanie, care s-a desfășurat la nivel național.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton