joi, 13 iunie, 2024

Acţiune a poliţiştilor din Pogoanele pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care pot fi implicaţi bicicliştii, căruţaşii și pietonii

Acţiune a poliţiştilor din Pogoanele pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care pot fi implicaţi bicicliştii, căruţaşii și pietonii

Facebook
Twitter
Email

Polițiștii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău alături de polițiști din cadrul Poliției orașului Pogoanele și din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni au desfăşurat o acţiune pe raza Poliției oraș Pogoanele, pentru prevenirea evenimentelor şi accidentelor rutiere în care ar putea fi implicaţi bicicliştii, căruţaşii și pietonii, ca urmare a abaterilor în trafic comise de aceste categorii de participanţi la circulaţia pe drumurile publice.

S-a acționat pe raza orașului Pogoanele, în zonele intens circulate, în apropierea pieței agroalimentare, ocazie cu care au fost verificate şi legitimate peste 150 de persoane.

De asemenea, polițiștii au distribuit materiale preventive, veste reflectorizante și triunghuri reflectorizante, punând accent pe importanța și utilitatea acestora în cazul circulației pe timp de noapte.

Acțiunile polițiștilor rutieri vor continua în acest domeniu, pentru creşterea siguranţei tuturor participanţilor la trafic.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.