luni, 26 februarie, 2024

Accidente produse simultan, la început de weekend. Șase persoane au fost rănite

Accidente produse simultan, la început de weekend. Șase persoane au fost rănite

Facebook
Twitter
Email

Trei accidente rutiere s-au produs simultan, vineri seara, pe raza județului Buzău. Unul s-a produs la iesirea din Buzău către Ploieşti, în apropierea benzinăriei Lukoil, altul în municipiul Buzău, la intersectia străzilor Triumfului cu Scânteii, iar cel de-al treilea, pe DN 2 C, între Costeşti şi Gherăseni. Șase persoane au fost rănite, între care și un copil.

În jurul orei 18.00, un bărbat de 43 de ani, din Cilibia, a ajuns cu mașina într-un șanț în urma coliziunii cu un alt autovehicul. Un conducător auto din Stâlpu care circula pe DN2, în dreptul Lukoil, la intrare în Buzău, nu a păstrat distanța suficientă față de autoturismul din față, intrând în coliziune cu o altă autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani, din Cilibia.

În urma evenimentului rutier, autoutilitara a ieșit în afara carosabilului și a rezultat vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 7 ani care a fost transportat la spital. A fost întocmit dosar penal.

În același timp, a fost anunțat încă un accident în zona Gării din municipiul Buzău. Două mașini s-au ciocnit, două persoane fiind rănite. Un bărbat de 29 de ani, din Mărăcineni, care se deplasa cu un autoturism pe strada Triumfului, la intersecția cu strada Scânteii, nu a acordat prioritate unui autoturism VW condus de un buzoian de 55 de ani, care circula pe drumul cu prioritate.

În urma coliziunii, bărbatul de 55 de ani și o pasageră, de 41 de ani, din mașina sa au fost răniți, ambii fiind transportați la spital.

Un alt accident a avut loc pe DN 2C, în afara localității Costești. Un un autoturism a izbit în spate un tractor care avea atașat un plug, trei persoane fiind rănite, potrivit Poliției. Este vorba despre un tânăr de 17 ani, aflat pe scaunul din dreapta față și despre părinții acestuia pasageri pe bancheta din spate. Șoferul este un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.