miercuri, 24 aprilie, 2024

Accidente cu mulți răniți, în Buzău. Cinci tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

Accidente cu mulți răniți, în Buzău. Cinci tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

Facebook
Twitter
Email

Cinci tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani au ajuns, vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Judeţean Buzău cu diferite răni, după ce masina cu care se deplasau s-a răsturnat pe DN 1B, la Merei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Buzău, autoturismul condus pe direcţia Prahova către Buzău, de către un şofer din Buzău, în vârstă de 18 ani, a fost scăpat de sub control şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor cinci ocupanţi ai maşinii, şoferul şi patru pasageri, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.
În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un alt accident grav a avut loc pe DN2 E85, la ieșire din Poșta Câlnău. A fost o coliziune între trei autovehicule în urma căreia o persoană a fost rănită și a necesitat evaluare medicală.

Potrivit IPJ Buzău, în coliziune au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autobuz, care se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau trei conducători auto buzoieni, în vârstă de 75, 42 și 37 de ani.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului de 75 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.