Accident tras la indigo. Un motociclist a intrat într-un Cielo care i-a apărut brusc în față

Un grav accident de circulație produs marți, pe DN 10, la ieșirea din Vernești, s-a soldat cu rănirea unui motociclist de 28 de ani și a iubitei sale, de 21 de ani. Evenimentul s-a produs în momentul în care un autoturism a virat la stânga, fără ca șoferul să acorde prioritate de trecere motocicletei.

În coliziunea care s-a produs în fața unui parc auto de la intrarea în Vernești a fost implicat autoturismul Cielo al Primăriei Pârscov. Se deplasa de la Buzău către Vernești, a virat la stânga spre intrarea în parcul auto, fără ca șoferul să observe că din față se apropia motocicleta condusă de un bucureștean de 28 de ani, în spatele căruia se afla iubita acestuia, de 21 de ani, din Unguriu.

Din impact, cei doi au fost aruncați de pe motocicletă. Tânăra a rămas întinsă până la sosirea ambulanței, în timp ce bărbatul a reușit imediat să se ridice. Amândoi au fost transportați la spital cu răni, în stare mai gravă fiind tânăra, care a suferit leziuni la coloana vertebrală.

Evenimentul de astăzi seamănă izbitor cu cel produs sâmbătă după-amiază, pe şoseaua de centură, în zona magazinului Dedeman. Un tânăr de 36 de ani, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu motocicleta într-o maşină condusă de o constanţeancă de 67 de ani.

 

Fii Reporter