miercuri, 12 iunie, 2024

Accident teribil soldat cu doi răniți, pe DN2 E85, la Potârnichești. Acul vitezometrului a rămas blocat la 160 de km/oră

Accident teribil soldat cu doi răniți, pe DN2 E85, la Potârnichești. Acul vitezometrului a rămas blocat la 160 de km/oră

Facebook
Twitter
Email

Patru tineri din Rămnicu Sărat au scăpat miraculos în urma unui grav accident petrecut în noaptea de sâmbăta spre duminică, pe DN2 E85, în localitatea Potărnichești. Doi pasageri din mașina avariată au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de urgență la spital.

Accidentul s-a produs aproape de miezul noptii, după ce mașina în care se aflau cei patru tineri a fost scăpată de sub control din cauza vitezei excesive.

Imediat după accident, conducătorul auto le-a povestit martorilor că ar fi încercat să evite coliziunea cu o altă mașină, moment în care a pierdut controlul volanului si a intrat violent într-un gard de pe marginea drumului.

Izbitura a fost atât de violentă încât zgomotul puternic i-a trezit din somn pe proprietari.

Sătenii au intervenit și au dat primul ajutor, reușind să-i scoată pe cei patru tineri din mașina avariată, doi dintre ei fiind transportați la spital cu multiple traumatisme.

Martorii s-au chinuit minute bune să recupereze motorul mașinii dintre fiarele contorsionate ale gardului distrus.

Cățiva martori prezenți la locul evenimentului rutier au povestit că vitezometrul mașinii avariate ar fi rămas blocat la 160 de km pe oră,  în momentul producerii accidentului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere și vătămare corporală din culpă

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.