duminică, 19 mai, 2024

Accident rutier în Chiojdu. Un biciclist a fost lovit de o autoutilitară

Accident rutier în Chiojdu. Un biciclist a fost lovit de o autoutilitară

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier care a avut loc marți, în localitatea Chiojdu, județul Buzău, s-a soldat cu rănirea unui biciclist în vârstă de 55 de ani.

Potrivit informațiilor primite de la fața locului, un incident rutier a avut loc între o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Chiojdu, și un biciclist din Calvini.

Se pare că biciclistul ar fi pătruns pe drumul prioritar de pe un drum lateral și a fost lovit de autoutilitară care circula dinspre Cislău către Chiojdu.

În urma impactului, biciclistul a suferit răni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de o ambulanță sosită la fața locului.

Poliția a anunțat că va deschide un dosar penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului. Echipa de polițiști continuă cercetările în acest sens.

Autoritățile îndeamnă participanții la trafic să fie precauți și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente nefericite în viitor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.