miercuri, 21 februarie, 2024

Accident rutier cu două victime pe DN2 E85, la limita cu județul Ialomița

Accident rutier cu două victime pe DN2 E85, la limita cu județul Ialomița

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier a avut loc luni după-amiază, între două autoturisme, pe DN2 E85, la limita cu județul Ialomița. Potrivit primelor informații, șoferița unui autoturism care se deplasa din Urziceni spre Buzău a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.

În urma impactului, șoferița în vârstă de 26 de ani și un pasager din celălalt autoturism, un bărbat de 61 de ani, au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit autorităților, în cauză se va întocmi dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Polițiștii continuă cercetările pentru a determina cauzele care au dus la producerea acestui incident rutier. Traficul în zonă a fost deviat pe rute ocolitoare, iar șoferii sunt rugați să fie precauți și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.