Accident pe strada Alexandru Marghiloman. Un bătrân a fost luat în cupă de un buldoexcavator

Un bătrân de 75 de ani a fost victima unui accident produs pe strada Alexandru Marghiloman, în dreptul Poștei din Micro V. Bărbatul avea în mâini două găleți cu roșii și a ales să traverseze prin loc nepermis. Șoferul excavatorului a spus că nu l-a văzut pe bătrân întrucât acesta a venit de pe celălalt sens, prin spatele unui autobuz.

Bătrânul, care locuiește la câteva blocuri distanță, se întorcea acasă după ce făcuse piața. Pentru a scurta drumul, acesta s-a angajat în traversare prin loc nepermis, prin spatele unui microbuz care oprise în stația din fața Poștei V.

În momentul în care mai avea câțiva de făcut doar câțiva pași, un excavator care circula din direcția Parcul Marghiloman către centrul orașului l-a acroșat cu partea laterală, trândindu-l la pământ.

Din fericire, victima nu a fost accidentată foarte grav și a stat pe un scaun adus de un vecin până la venirea ambulanței. Omul a avut noroc cu o găleată de roșii pe care o avea în mână, aceasta atenuând impactul. El a suferit leziuni în zona toraco-ambdominală și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul excavatorului nu a dorit să comenteze incidentul. El nu are însă nicio vină pentru producerea accidentului de pe strada Marghiloman, culpa aparținând în totalitate victimei care a traversat strada prin loc nepermis.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI