joi, 22 februarie, 2024

VIDEO Accident pe E85, în Buzău. Un camion scăpat de sub control a distrus un garaj și mașina din interior

VIDEO Accident pe E85, în Buzău. Un camion scăpat de sub control a distrus un garaj și mașina din interior

Facebook
Twitter
Email

Traficul rutier a fost blocat miercuri dimineață în Mărăcineni, pe DN2 E85, din cauza unui accident soldat cu rănirea unei persoane. Un camion a ieșit în afara părții carosabile, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Un camion de mare tonaj, condus pe DN2 E85 pe direcția Focșani către Buzău, de un șofer în vârstă de 60 ani, din Vrancea, a ieșit în afara părții carosabile în localitatea Mărăcineni, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o construcție, anexa unui imobil.

Garajul în care a intrat camionul s-a făcut praf. La fel și autoturismul din interior, care a fost strivit sub dărâmături. Proprietarii garajului spun că puțin a lipsit ca vehiculul să nu le dărâme casa.

Cel mai probabil, șoferul camionului a observat târziu cum un autoturism din fața sa încetinește pentru a parca pe trotuar, a tras brusc de volan pentru a evita coliziunea, însă a pierdut controlul mașinii.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.