miercuri, 24 aprilie, 2024

VIDEO Accident pe drumul dintre Buzău și Ploiești, soldat cu decesul unei femei

VIDEO Accident pe drumul dintre Buzău și Ploiești, soldat cu decesul unei femei

Facebook
Twitter
Email

O șoferiță de 59 de ani a murit în urma unui grav accident rutier produs, miercuri seară, pe DN1B, în localitatea Istrița de Jos. Soțul acesteia a fost rănit. Circulația în zonă a fost restricționată.

Un autoturism condus pe direcția Buzău către Ploiești de către o șoferiță de 34 de ani, din Dâmbovița, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o conducătoare auto în vârstă de 59 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței din Buzău și rănirea pasagerului din mașina acesteia, un buzoian în vârstă de 62 de ani. Pasagerul rănit a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Pasagerul preluat de ambulanță și transportat la spital este un fost judecător la Tribunalul Buzău, pensionat în urmă cu trei ani.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.