Accident pe DN 2B. Șoferul unei dube a rămas încarcerat, după ce a intrat în spatele unei basculante

O autoutilitară Iveco înmatriculată în județul Ilfov a lovit din spate o basculantă încărcată cu nisip, condusă de un bărbat de 51 de ani, din Ianca, județul Brăila, care se deplasa în același sens de mers. În urma impactului, autoutilitara a intrat cu cabina sub autobasculantă, șoferul primeia rămânând încarcerat.

Un echipaj de descarcerare a acționat minute în șir pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate. Starea bărbatului este însă gravă, el a fost transportat în comă la Spitalul Județean, iar medicii fac eforturi pentru stabilizarea lui.

Conform IPJ Buzău, accidentul s-a produs pe fondul oboselii si a nepăstrării distanței față de autovehiculul din față. Cel mai probabil, bărbatul a adormit la volan. Pe timpul cercetărilor, traficul a fost blocat pe DN2B.

Victima are însă un traumatism cranio-cerebral și multiple contuzii pe întreg corpul. Cadrele medicale iau în calcul transportarea lui la un spital din Capitală dar numai după ce va fi stabilizat. Între timp, Poliția Rutieră face cercetări pentru elucidarea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI