sâmbătă, 15 iunie, 2024

Accident pe DN 10. O mașină a căzut într-un canal, de pe un podeț

Accident pe DN 10. O mașină a căzut într-un canal, de pe un podeț

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier s-a produs marți dimineață în Măgura, pe DN 10. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un canal.

Din primele date oferite de Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău, se pare că șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile. A rupt balustrada unui podeț și a ajuns cu mașina într-un canal.

”Circulația rutieră se desfășoară alternativ pe DN 10, din cauza unui accident rutier”, anunță reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri.

Din informațiile furnizate de polițiști, șoferul este evaluat medical, însă acesta nu ar avea răni grave.

„Autovehiculul condus din direcția Buzău către Brașov, de un șofer de 59 de ani, din Lopătari, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.