sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Accident mortal provocat de ploaia torenţială, pe DN 2 E 85

Accident mortal provocat de ploaia torenţială, pe DN 2 E 85

Facebook
Twitter
Email

Luni, în jurul orei 21.00, pe DN2 E85, pe raza comunei Glodeanu Sărat, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. Este vorba de un bărbat din București, în vârstă de 60 de ani, care, pe fondul ploii torențiale, a intrat pe contrasens iar mașina pe care o conducea a fost izbită frontal de un camion. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că în timp ce conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Buzău, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Bucureşti, nu a adaptat viteza în condiţii de ploaie torenţială şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, ce era condusă de un bărbat de 46 de ani, din Turcia.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.