duminică, 25 februarie, 2024

Accident mortal, într-o livadă din Cozieni. Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul

Accident mortal, într-o livadă din Cozieni. Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 54 de ani a murit strivit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-o pantă. Accidentul s-a produs luni, într-o livadă de meri din satul Bălănești, comuna Cozieni. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Localnicul era angajat la o societate agricolă care amenaja o livadă de meri în Bălănești.

Cosise toată ziua terenul apoi, în jurul orei 15.00, a decis să folosească un tractor de mici dimensiuni care avea atașată o coasă mecanică.

Nu a apucat să se deplaseze prea mult pentru că, într-o pantă, tractorul s-a răsturnat pe o parte și l-a prins pe bărbat dedesubt.

La locul accidentului s-au strâns imediat câțiva muncitori din livadă, însă aceștia nu au putut face altceva decât să sune la 112. După ce au efectuat manevrele de resuscitare timp de 30 de minute, medicii de la Ambulanță au declarat decesul victimei.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă. Bărbatul nu avea dreptul de a conduce astfel de vehicule.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.