duminică, 21 aprilie, 2024

Accident la Pătârlagele. O ambulanță a acroșat un pieton matol

Accident la Pătârlagele. O ambulanță a acroșat un pieton matol

Facebook
Twitter
Email

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă din oraşul Pătârlagele a fost implicată astăzi într-un accident de circulaţie pe DN 10, pe raza localităţii Valea Lupului. Un pieton băut a fost acroşat cu oglinda maşinii, după care a fost trântit serios pe asfalt. Ambulanţa se întorcea dintr-o misiune, cu semnalele luminoase pornite, când un pieton aflat sub influenţa băuturilor alcoolice i-a ieşit în cale. Şoferul maşinii a încercat să-l evite pe pieton însă, în cele din urmă, l-a acroşat pe bărbat cu oglinda retrovizoare.

În urma accidentului, atât şoferul de pe salvare, cît şi pietonul au fost testaţi cu aparatul Drager, care a scos la iveală că cel din urmă era sub influenţa băuturilor alcoolice. Pietonul avea o alcoolemie de 1, 21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Nehoiu, unde s-a constat că este în afara oricărui pericol.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton