VIDEO Accident grav lângă Râmnicu Sărat. Șase adulți și doi copii au ajuns la spital

Grav accident de circulaţie, pe DN2 E85, lângă Râmnicu Sărat. Opt persoane au fost rănite, joi seara, la intrare în Oreavu, după ce o dubă a intrat în coliziune frontală cu un autoturism. Printre răniţi sunt şi doi copii.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul dubei, în vârstă de 64 de ani, din județul Vrancea, a efectuat o depășire riscantă, pierzând controlul mașinii. Duba încărcată cu fier vechi a intrat pe contrasens unde a lovit frontala un BMW condus de un tânăr de 24 de ani, din Râmnicu Sărat.

În urma impactului deosebit de violent au fost răniți doi copii și trei adulți din BMW și alte trei persoane din dubă, inclusiv șoferul imprudent.

La faţa locului ISU Buzău a trimis un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi autospeciala de transport victime multiple, iar SAJ Buzău a direcţionat un număr de cinci maşini. Victimele au fost transportate cu şapte ambulanţe la spitale din Buzău. Toate victimele sunt conştiente.

Potrivit martorilor, în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Bucureşti şi un microbuz de marfă, în care se aflau cel puţin cinci persoane. Trei dintre răniţi sunt din autoturism, restul din microbuz. Traficul în zonă a fost blocat.

Fii Reporter