vineri, 23 februarie, 2024

Accident cu trei răniți, pe DN1B. Este vorba despre o coliziune între două autovehicule

Accident cu trei răniți, pe DN1B. Este vorba despre o coliziune între două autovehicule

Facebook
Twitter
Email

Traficul este blocat pe DN1B, la intersectia cu Dealul Viei, în afara localității Merei, din cauza unui accident rutier. Din primele date, este vorba despre o coliziune între două autovehicule, trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus de un șofer în vârstă de 58 de ani, din Buzău, ce circula pe DN1B dinspre Buzău către Ploiești și un alt autoturism care circula pe DC47 din direcția Dealul Viei către intersecția cu DN1B și la volanul căruia se afla o șoferiță de 34 de ani, din Merei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău, a pasagerei acestuia și a șoferiței din Merei, toți fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.