duminică, 23 iunie, 2024

Accident cu șase răniți, între care și trei copii, pe Șoseaua Morții

Accident cu șase răniți, între care și trei copii, pe Șoseaua Morții

Facebook
Twitter
Email

Șase persoane, între care trei copii, au ajuns miercuri la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit în trafic, pe E85, în județul Buzău. Cea mai mică dintre victime are doi ani și a suferit numeroase contuzii.

Accidentul rutier s-a produs pe DN2 E85, în localitatea Poşta Câlnău, județul Buzău. Cele două autoturisme, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău (IPJ), se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule ce se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 42 de ani, din Puiești și unul în vârstă de 46 de ani, Poșta Câlnău”, a transmis IPJ Buzău.

În urma coliziunii, șase persoane, între care și trei minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi și a patru pasageri din mașina conducătorului auto din Puiești, o femeie în vârstă de 35 de ani și trei copii cu vârste cuprinse între 1 an și 14 ani” a transmis IPJ Buzău.

Cei doi şoferi, în vârstă de 46 de ani, respectiv 42 de ani, au suferit politraumatisme prin accident rutier.

„O femeie în vârstă de 35 de ani, împreuna cu copilul în vârstă de 2 ani, au suferit policontuzii. Alţi doi copii, în vârstă de 10, respectiv 14 ani, au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Toate cele șase victime sunt stabile hemodinamic şi respirator, în curs de investigaţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.