Accident cu patru autoturisme, între Buzău și Urziceni, soldat cu rănirea a trei persoane

ARHIVĂ

Un grav accident de circulaţie s-a produs, duminică după-amiază, pe DN2 E85, în localitatea buzoiană Cioranca. Patru mașini au fost implicate în evenimentului în urma căruia trei persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri periculoase, în condiții de carosabil umed.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului este un brăilean de 56 de ani care circula dinspre Urziceni și care s-ar fi angajat într-o depășire, moment în care a intrat pe contrasens unde mașina a acroșat un autoturism condus de un buzoian de 23 de ani.

Din impact, cele două mașini au ricoșat în alte două autovehicule de pe contrasens. ”În accidentul de la Cioranca au fost implicate patru autoturisme. Un șofer de 56 de ani din Brăila, în timp ce se deplasa dintre Urziceni spre Buzău, pe fondul unei manevre bruște a intrat pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din Buzău. Din impact, cele două autovehicule au fost proiectate în alte două mașini”, a declarat comisar Doinița Mihalache, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Trei personae au fost rănite. Este vorba despre șoferul responsabil de producerea accidentului, de 56 de ani, și soția acestuia, de 54 de ani, care se afla pe locul din dreapta, precum și tânărul de 23 de ani din Buzău. Ceilalți doi șoferi implicați în evenimentul rutier nu au necesitat îngrijiri medicale.

Traficul pe DN2 Buzău – Urziceni s-a reluat în jurul orei 18.30. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația în zona localității Cioranca se desfășoară în condiții normale.

Fii Reporter