miercuri, 24 aprilie, 2024

Accident cu două autoturisme, la ieșire din Râmnicu Sărat

Accident cu două autoturisme, la ieșire din Râmnicu Sărat

Facebook
Twitter
Email

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN2, km 151+450, la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani, intersecție cu DC 122, din cauza unui accident rutier. Din primele date, se pare că este vorba de o coliziune între două autovehicule, la acest moment moment două persoane fiind evaluate medical.

Din primele date de la fața locului s-a stabilit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus dinspre Râmnicu Sărat către Focșani, de un șofer în vârstă de 51 de ani, din Podgoria și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers de către un bărbat de 34 de ani, din Neamț.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerei șoferului de 51 de ani, o femeie de 52 de ani, din Podgoria și a unui bărbat de 29 de ani, din Neamț, pasager în mașina conducătorului de 34 de ani. Cei doi au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.