miercuri, 22 mai, 2024

Accident cu consecințe nebănuite, la Buzău. Șoferul a băgat-o în spital iar victima l-a trimis direct la izolare

Accident cu consecințe nebănuite, la Buzău. Șoferul a băgat-o în spital iar victima l-a trimis direct la izolare

Facebook
Twitter
Email

O tănăra de 27 de ani a fost rănită ușor într-un accident provocat azi-noapte de un șofer de 25 de ani, pe Calea Eroilor.  În timp ce era supusă investigațiilor medicale, victima a primit o veste șocantă, care a adus numai neplăceri pasagerilor aflați în autoturismul avariat.

În mașina implicată în accidentul rutier din municipiul Buzău se aflau patru persoane: șoferul, tânăra rănită și alți doi tineri.

Autoturismul cu volan pe dreapta a fost scăpat de sub control în timpul unei depășiri imprudente, lovind puternic un gard din beton.

În urma impactului puternic, fata de 27 de ani a fost rănită ușor la un picior, fiind transportată la Spitalul Judetean din Buzău pentru investigații.

Deși rănile nu au fost grave, pacienta a primit vestea că este infectată cu Covid-19, fiind sfătuită să fie transferată la Spitalul din Nehoiu pentru tratament de specialitate.

Însă pacienta a refuzat internarea și a plecat acasă pe semnătură, precizând că se va trata singură în ambulatoriu.

Cu toate acestea, șoferul și ceilalți doi pasageri vor suferi și ei de pe urma acestei descoperiri, trecând obligatoriu în izolare.

Legea spune că cei vaccinați rămân în carantină 5 zile, pentru cei nevaccinați termenul fiind de 10 zile.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură