miercuri, 24 aprilie, 2024

Accident cu cinci răniți pe DN2 E85, lângă municipiul Buzău

Accident cu cinci răniți pe DN2 E85, lângă municipiul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier produs, vineri dimineață, la Costești, pe DN2 E85, s-a soldat cu rănirea a cinci persoane. Două autoturisme au intrat în coliziune iar din impactul puternic una dintre mașini s-a răsturnat.

În timp ce conducea un autoturism pe direcția București către Buzău, un băcăuan de 52 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers de către un buzoian în vârstă de 46 de ani.

Coliziunea s-a soldat cu rănirea șoferilor și a trei pasageri din autoturismul conducătorului auto buzoian, trei bărbați cu vârste cuprinse între 42 și 45 de ani, din Buzău.

Joi seară, o femeie din Mureş a fost rănită într-un accident produs aproape de centrul Buzăului

În timp ce conducea un autoturism dinspre strada Războieni către strada Victoriei, un şofer în vârstă de 41 de ani, din Sibiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Acesta era condus dinspre strada George Emil Palade către bulevardul Gării, de către o şoferiţă în vârstă de 26 de ani din Săpoca.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerei şoferului sibian, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Târgu Mureş, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.