sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Absolvenții buzoieni sunt așteptați la o bursă a locurilor de muncă destinată lor

Absolvenții buzoieni sunt așteptați la o bursă a locurilor de muncă destinată lor

Facebook
Twitter
Email

Absolvenţii buzoieni care nu au reuşit să se angajeze în perioada de la terminarea şcolii şi până în prezent au şansa de a-şi găsi un loc de muncă prin participarea la Bursa destinată lor. Acţiunea va fi organizată vineri de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău şi va avea loc în mai multe locaţii, astfel încât să fie cât mai accesibilă celor ce doresc să se încadreze.

Angajatorii se vor putea întâlni cu absolvenţii în cinci puncte din judeţul Buzău: Galeria Mall, str. Libertăţii bl. 4, ap. 4, parter, şi la punctul de lucru al AJOFM Buzău de pe str. N. Bălcescu, bl. C1, parter, Buzău, în municipiul Râmnicu Sărat, la sediul din str. Plutonier Torcaru nr. 12 bis, în oraşul Nehoiu, Calea Mihai Viteazu, bl. 30, Parter.

Angajarea absolvenţilor aduce o serie de subvenţii şi facilităţi şi angajatorilor. Unul dintre avantaje este acela că firmele care încadrează în muncă pe durată nedeterminată absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ sunt scutiţi, pe o perioadă de 12 luni, de plata contribuţiei datorate la bugetul asigurărilor pentru şomaj, aferentă absolvenţilor încadraţi.

La eveniment sunt invitaţi să participe, pe lângă absolvenţi, şi alţi buzoieni aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.