vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO A scăpat cu viață după ce s-a răsturnat cu mașina pe cel mai periculos drum național

VIDEO A scăpat cu viață după ce s-a răsturnat cu mașina pe cel mai periculos drum național

Facebook
Twitter
Email

Traficul rutier pe Drumul European E85 a fost restricționat de polițiști, în Poșta Câlnău, din cauza unui accident rutier. O mașină s-a răsturnat iar șoferul, un vrâncean de 18 ani, a scapat ca prin minune.

În momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului, victima era conștientă și ieșise singură din mașină, nefiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

DN2 leagă Bucureştiul de Buzău, Focşani şi Bacău, și este una dintre șoselele cu risc ridicat de producere a unor accidente.

Cunoscut şi ca E85, drumul este considerat ca fiind ruta cu cei mai indisciplinaţi şoferi din România, aici fiind consemnat (procentual din total) locul unde se produc cele mai multe accidente din cauza depăşirilor neregulamentare.

În medie, pe DN2 mor între 40 şi 60 de oameni, în ultimul deceniu fiind aproape 500 de decese din cauza accidentelor rutiere.

Două accidente au avut loc, miercuri, pe șoselele din Buzău. În jurul orei 17.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe DN2B, în afara localităţii Gălbinași.

În timp ce se deplasa pe direcția Buzău către Brăila, un autoturism condus de către un șofer de 40 de ani, din Gălbinaşi, a surprins şi accidentat un biciclist.

Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, un bărbat în vârstă de 56 ani, din Gălbinaşi şi a conducătorului auto.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Tot în jurul orei 17.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui alt accident de circulație, pe Şoseaua Nordului, în municipiul Buzău.

Din primele cercetări de la faţa locului a reieșit că, în timp ce se deplasa pe Şoseaua Nordului către Calea Eroilor, un autoturism condus de către un șofer de 63 de ani, din Bucureşti ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, la volanul căruia era un conducător auto buzoian, în vârstă de 36 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturismul buzoianului, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.