A pierdut portmoneul în parcarea unui mall însă a încheiat seara fericit

Un buzoian care a pierdut un portmoneu, cu mulți bani și documente, în parcarea subterană a unui centru comercial din Buzău, a stat câteva ore cu sufletul la gură. Spre norocul lui, un polițist aflat în timpul liber a fost primul care a văzut portofelul.

Aseară, în timp ce se afla în timpul liber, agentul de poliţie Adrian Țendria Adrian Octavian a mers cu familia sa într-un centru comercial din municipiul Buzău.

După coborârea din autoturism, în parcarea subterană a complexului Aurora, polițistul a observat într-un cărucior pentru cumpărături un portmoneu în care se aflau mai multe documente, carduri bancare, dar şi o sumă de bani, de peste 2.500 de lei.

Imediat, agentul de poliție şi-a anunţat colegii care se aflau de serviciu şi le-a predat acestora bunul, pentru identificarea şi predarea către proprietar.

Din verificări a reieşit că este vorba de un buzoian în vârstă de 52 de ani, care-şi uitase bunul după ce transportase cumpărăturile la autoturism şi care, între timp, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, în vederea sesizării situaţiei.

Poliţistul are 36 de ani şi lucrează la Poliţia Municipiului Buzău – Biroul Ordine Publică, fiind încadrat la începutul acestui an, în urma concursului de recrutare a personalului din sursă externă.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI