A murit copilul electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de lângă gara Buzău

Copilul care s-a electrocutat, sâmbătă, după ce s-a urcat pe un vagon din triajul gării Buzău, a murit duminică dimineață. Teodor Marin fusese transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului.

Teodor venise din Gherăseni, la Târgul Drăgaica, alături de o rudă și de fratele său. Au vizitat ulterior niște cunoștințe din cartierul Mihai Viteazul, după care băiatul a mers cu alți copii să se joace la liniile de cale ferată. Teodor s-a urcat pe un vagon de tren marfar, cel mai probabil pentru a-și face un selfie, însă corpul său a produs un arc electric.

Un impiegat care a văzut scena ne-a spus că puştiul a fost aruncat de la înălţime imediat ce s-a ridicat în picioare, pe vagon. A căzut pe bordura de lângă şine unde a rămas lat preţ de câteva minute. Tricoul cu care era îmbrăcat i-a luat foc, în spate.

Teodor Marin a fost transferat de la UPU Buzău la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului. A murit însă, în urma unui stop respirator, duminic dimineață, după ora 6.00. Teodor avea zece ani.

Fii Reporter