A fost protest spontan la DSV Buzău, faţă de legea salarizării unitare

Mult aşteptata lege a salarizării unitare i-a scos în stradă si pe angajaţii Direcției Sanitar-Veterinare Buzău. Acestia sunt nemulțumiți că salariile lor vor scădea cu 20 la sută, odată cu intrarea în vigoare a actului normativ. Activitatea cu publicul a angajaților Direcției Sanitare- Veterinare Buzău a fost întreruptă timp de oră.

Protest spontan, în această dimineaţă, la sediul Direcției Sanitar-Veterinare Buzău. La ora 10.00, angajaţii au oprit lucrul şi pentru o oră pentru a protestat față de inechităţile care vor surveni odată cu intrarea în vigoare a legii salarizării unitare. Ei afirmă că salariile ar urma să le fie micșorate cu 20 la sută.

Cei aproape 130 de angajați ai Direcției Sanitar-Veterinare Buzău amenință că vor declanșa o grevă generală dacă revendicările lor nu vor fi luate în seamă.

Nemulțumiți de noua lege a salarizării sunt și angajații din administrațiile locale, dar și profesorii din Buzău. Luni, 29 mai, dascălii vor protesta, între orele 12.00 și 14.00, în centrul orașului Buzău.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI