A fost protest spontan la DSV Buzău, faţă de legea salarizării unitare

Mult aşteptata lege a salarizării unitare i-a scos în stradă si pe angajaţii Direcției Sanitar-Veterinare Buzău. Acestia sunt nemulțumiți că salariile lor vor scădea cu 20 la sută, odată cu intrarea în vigoare a actului normativ. Activitatea cu publicul a angajaților Direcției Sanitare- Veterinare Buzău a fost întreruptă timp de oră.

Protest spontan, în această dimineaţă, la sediul Direcției Sanitar-Veterinare Buzău. La ora 10.00, angajaţii au oprit lucrul şi pentru o oră pentru a protestat față de inechităţile care vor surveni odată cu intrarea în vigoare a legii salarizării unitare. Ei afirmă că salariile ar urma să le fie micșorate cu 20 la sută.

Cei aproape 130 de angajați ai Direcției Sanitar-Veterinare Buzău amenință că vor declanșa o grevă generală dacă revendicările lor nu vor fi luate în seamă.

Nemulțumiți de noua lege a salarizării sunt și angajații din administrațiile locale, dar și profesorii din Buzău. Luni, 29 mai, dascălii vor protesta, între orele 12.00 și 14.00, în centrul orașului Buzău.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI