duminică, 10 decembrie, 2023

A fost prins agresorul care a înjunghiat doi tineri pe Bulevardul Unirii

A fost prins agresorul care a înjunghiat doi tineri pe Bulevardul Unirii

Facebook
Twitter
Email
Poliţiştii buzoieni de la Biroul de Investigaţii Criminale l-au prins aseară pe individul de 18 ani care la sfârşitul lunii mai a înjunghiat doi tineri pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău. După aproape trei luni de căutări, cuţitarul a fost reţinut aseară de poliţişti  în timp ce se afla într-un microbuz. 

Tânărul este acuzat de tentativă de omor, dosarul fiind instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Procurorii au dispus astăzi punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva adolescentului, pentru comiterea  infracţiunilor de tentativă de omor si loviri sau alte violente. El a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. În seara zilei de 31 mai, individul de 18 de ani, a sărit cu cuţitul la trei tineri din Buzău. El s-a certat iniţial cu unul dintre cei trei, l-a alergat, dar la un moment dat a căzut. Atunci, agresorul s-a năpustit asupra lui, iar cei doi prieteni ai victimei au sărit în ajutor. Tânărul s-a ridicat, apoi a scos un cuţit şi i-a rănit pe doi dintre băieţi: pe unul în zona călcâiului, altuia i-a secţionat artera femurală.  După eveniment, tânărul de 18 ani a dispărut, cel mai probabil fiind plecat până de curând în străinătate. 
 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.