VIDEO A fost învinețit de doamna învățătoare! Este pățania unui copil de 9 ani, pentru care Școala nr. 5 este în centrul unor anchete

Foto Mihai Dedu / stiridebuzau.ro

Școala nr. 5 din Buzău se află în mijlocul unei anchete din partea Inspectoratului Școlar Județean, după ce părinţii unui elev au reclamat faptul că învăţătoarea micuţului l-a lovit în timpul orelor. Evenimentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, iar în urma loviturii copilul a rămas cu o vânătaie la față.

Copilul care este în clasa a treia le-a povestit părinţilor că fusese pedepsit de dascăl pentru că în timpul orei stătea de vorbă cu o colegă. Au fost observaţi de învăţătoare iar în scurt timp cadrul didactic s-a apropiat de băiat şi l-a lovit în zona capului, reproşându-i că nu este atent.

Micuțul s-a plâns părinților că nu este pentru prima dată când este lovit de dascăl. ”Acum doi ani l-a lovit cu palma, de i-a dat sângele pe nas. Atunci și-a cerut scuze și am iertat-o. Acum e prea de tot, pentru că am înțeles că l-a lovit și cu pumnul”, a spus mama băiatului.

copil vanataie

O vânătaie pe pometele stâng a fost argumentul care i-a convins pe părinți că micuțul nu minte. Au mers direct la directoarea şcolii şi i-au spus despre comportamentul învăţătoarei.

Ulterior, au ajuns şi la poliţie unde au depus o plângere la adresa învățătoarei. Atât conducerea școlii, cât și polițiștii au demarat anchete. Încă de la început, învăţătoarea a recunoscut că l-a lovit pe copil.

Fii Reporter