A fost arestat tânărul din Rubla care a provocat un accident soldat cu două decese

Arhivă

Șoferul de 20 de ani, din Rubla, care a omorât două persoane la Sălcioara, una fiind bunicul său, de 81 de ani, după ce s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a izbit violent un stâlp de electricitate, a fost arestat preventiv astăzi, pentru 30 de zile. Tragedia a avut loc marți iar imediat a fost internat în spital după ce medicii i-au găsit glicemia mărită. Joi, după externare, a fost reținut de polițiști.

Marți după-amiază, tânărul a plecat cu mașina de la o stână deși băuse înainte. Când a intrat pe strada unde bunicul său locuia, tânărul a pierdut controlul volanului iar mașina s-a izbit de un stâlp de electricitate, chiar în fața porții bătrânului.

În urma impactului puternic, bunicul șoferului a murit pe loc, iar o bătrână, care stătea de vorbă cu o vecină, a fost grav rănită, după ce a fost agățată cu oglinda mașinii și târâtă câțiva metri. Ea a fost transportată la spital însă, în ciuda eforturilor medicilor, femeia a decedat.

Șoferul conducea cu viteză, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și a izbit violent de stâlpul, care s-a rupt și a căzut peste autoturism. Bunicul șoferului, în vârstă de 81 de ani, pasager pe scaunul din dreapta a murit pe loc. De asemenea, bătrâna de 76 de ani, lovită de mașina scăpată de sub control, a decedat la spital. În schimb, șoferul și un alt pasager, în vârstă de 30 de ani, au suferit răni minore.

În urma testării cu aparatul Dragger, polițiștii au descoperit că tânărul de 20 de ani avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul este cercetat penal pentru omor din culpă și conducere sub influența alcoolului și riscă ani grei de pușcărie.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI