vineri, 29 martie, 2024

6 perechi de incaltaminte de care ai nevoie vara asta

6 perechi de incaltaminte de care ai nevoie vara asta

Facebook
Twitter
Email

O pereche de pantofi nu inseamna doar o pata de culoare in garderoba ta, iar ultimele modele pentru vara 2020 ne fac sa intelegem ca o alegere chic iti poate schimba cu totul o tinuta sau starea de spirit. Asta e valabil atat pentru o pereche de pantofi cu toc kitten, vedeta sezonului, cat si pentru tocuri stiletto sau sandale in culori vii!

Fiecare femeie isi face o lista de dorinte la inceputul oricarui sezon. Iata cele 6 modele esentiale de incaltari feminine care fac vara sa fie si mai frumoasa, iar pe tine te face sa fii sigura ca vei avea parte de tot ce ai nevoie pentru a te simti increzatoare, trendy si stylish.

Sandale cu talpa masiva
Cele mai populare modele ale verii sunt sandalele cu talpa masiva, inspirate de modelele special create pentru hiking. Acestea au arici ca inchidere si pot fi extrem de elegante daca alegi un model negru din piele, sau jucause, daca optezi pentru un model din material textil cu imprimeu. Poarta-le cu rochii ample cu spatele gol, fusta mini din denim si chiar cu pantaloni cu croiala masculine si pense in talie, largi.

Pantofi sport cool

Pantofii sport sunt intotdeauna primii pe orice lista de shopping, indiferent de sezon, urmati de o pereche casual confortabila de balerini, din piele naturala, o pereche de sandale cu nojite, de inspiratie greaca, pantofi cu detalii elegante si sandale cu toc stiletto.

Pantofii cu kitten heel

Daca esti in cautarea unei perechi de pantofi pe care sa ii porti indiferent de sezon, daca vremea iti permite, dar si in multe alte sezoane de acum inainte, alege pantofi de dama din piele cu toc kitten si varf ascutit, clasici – alb, nude sau negru. In general, efectul acestui tip de pantof clasic si extrem de confortabil este spectaculos si reprezinta un mod foarte elegant de a pune in lumina partea ta rafinata.

Sandale stiletto

In cazul in care preferi stilul elegant, poti opta pentru o pereche de sandale cu toc pentru o cina romantica impreuna cu partenerul la malul marii. O pereche de sandale cu toc din colectia Aldo , purtate cu o rochie din satin intr-o culoare intensa iti va conferi eleganta dar si stralucirea pe care ti le doresti intr-o seara speciala in care doresti sa atragi toate privirile si sa fii in centrul atentiei.

Sandale cu nojite

Adica modelul acela de sandale fara toc cu un snur din piele pe care il poti impleti in jurul gleznei sau chiar pana la genunchi. Piese care in trecut pareau a fi accesibile doar trend-setter-ilor sunt pe cale a deveni modele must-have in moda strazii. Mai confortabile decat par, sandalele grecesti te prezinta in orice imprejurare ca fiind o femeie puternica, sexy si increzatoare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.