vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO El este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care îi sărise în față

VIDEO El este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care îi sărise în față

Facebook
Twitter
Email

Georgian Dinu este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru un pieton, o femeie de 90 de ani, care îi sărise în față. Evenimentul a avut loc în Movileni, Galați, și a fost surprins de o cameră de supraveghere. Buzoianul în vârstă de 37 de ani a început să strângă numeroase mesaje de apreciere pe rețelele de socializare.

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, pe DN 2B, în localitatea Movileni, din județul Galați.

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil”, a transmis IPJ Galați.

După incident, bătrâna și-a continuat drumul, fiind identificată ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Femeia de 90 de ani a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară.

Din imaginile care au fost făcute publice de Poliția Galați se observă cum bătrâna se angajează în traversarea șoselei prin loc nepermis iar când își dă seama că e pe cale de a fi lovită de TIR nu face cale întoarsă pe marginea drumului, ci pur si simplu aleargă în fața autovehiculului.

Șoferul camionului trage de volan, intră pe contrasens, evită la milimetru pietonul, dar intră în gardul unei gospodării pe care-l distruge. Reușește să evite o tragedie în timp ce bătrâna care scapă cu viață ca prin urechile acului își vede de drum.

Totodată, din imagini se observă cum pe șosea rulează un autoturism, al cărui șofer, din fericire, conduce prudent, cu viteză redusă, evitând la rându-i impactul cu TIR-ul în momentul în care acesta intră pe contrasens pentru a evita să o accidenteze pe femeie.

 

Georgian Dinu, șoferul de TIR care a reușit să evite producerea unei tragedii, are 37 de ani, este căsătorit și îl așteaptă acasă un copil mic. Colaboratorii lui au numai laude la adresa șoferului care, după apariția imaginilor cu accidentul din Galați, strânge continuu pe rețelele de socializare numai mesaje de apreciere.

”FELICITARI COLEGULE!!!!…mai bine de atat nu puteai sa faci!!! Nu aveai cum!!! Ai reactionat la risc pentru tine si camion”, este unul dintre mesaje.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.