duminică, 10 decembrie, 2023

4 moduri în care îți poți schimba parcursul profesional la orice vârstă

4 moduri în care îți poți schimba parcursul profesional la orice vârstă

Facebook
Twitter
Email

Evoluția profesională este unul dintre principalele obiective ale oricărei persoană, fie angajat sau antreprenor. Este de dorit să vrei să crești la locul de muncă sau chiar să îl schimbi, în cazul în care nu îți aduce suficientă satisfacție. Maturitatea profesională este o valoare foarte importantă care te va ajuta să ajungi în punctul în care dorești și să eviți unul dintre cei mai mari dușmani al dezvoltării – confortul de zi cu zi. Află de la Aprendis cum un curs de achiziții publice te poate ajuta să schimbi complet traiectoria carierei tale: https://www.aprendis.ro/curs-expert-achizitii-publice/!

Dedică-te 100% postului pe care îl ocupi în prezent

Postul pe care îl ocupi în carieră reprezintă suma eforturilor de dezvoltare și a implicării dovedite la locul de muncă. Dacă îți dorești o schimbare, o avansare de post poate fi noul pas de care ai nevoie și pentru asta trebuie să dovedești că meriți acest lucru.

Caută noi joburi în sfera în care ești pregătit

Dacă îți place domeniul în care lucrezi, însă vrei noi provocări sau un salariu mai motivant, poți începe să cauți locuri de muncă în aceeași zonă în care ai lucrat până acum, însă pe o poziție superioară. Uneori, schimbările mici sunt cele mai benefice și nu ai nevoie de o reconfigurare profesională completă pentru a te simți cu adevărat împlinit.

Investește în cursuri de calificare profesională

Dacă te afli în postura celor care nu se regăsesc în aria de activitate aleasă și vor să schimbe cu totul ambientul, activitatea de zi cu zi și responsabilitatea de pe umerii săi, poți oricând să te înscrii la un curs de pregătire sau calificare profesională. La Aprendis te așteaptă nenumărate opțiuni dintre care să alegi, inclusiv un curs de expert achiziții publice, la care te poți înscrie chiar dacă este pentru prima dată când iei contact cu un astfel de domeniu.

Timp de trei săptămâni vei învăța tot ce trebuie să știi despre achiziții publice, metodologie și legislație, cum și de ce se utilizează platforma SEAP sau moduri și tehnici de a obține și a derula o achiziție publică de la A la Z. Întâlnirile se desfășoară online, în sistem de videoconferință, în zilele de weekend, între orele 10 și 14, în așa fel încât oricine să poată participa.

Aprendis îți promite o abordare holistică, unde teoria și practica se întâlnesc, astfel încât la final să fii pregătit să faci față tuturor provocărilor profesionale pe care le presupune această meserie. Efortul îți va fi recunoscut printr-o diplomă acreditată și certificată de Ministerul Muncii, care te va ajuta să îți găsești mai ușor un job în domeniu sau chiar să te ocupi de propriul business. Prețul pentru un curs Aprendis de expert achiziții publice este de doar 1.100 de lei și îl poți achita în două tranșe egale, prin plată cu cardul.

Deschide-ți propria afacere

Cel mai sigur pas către independență profesională și financiară este să îți deschizi o afacere în domeniul care te pasionează. Chiar dacă este un drum lung și dificil, satisfacția din final îți va confirma că ai făcut alegerea potrivită. Cursurile Aprendis sunt un bun punct de plecare în acest sens pentru că certificatul pe care îl vei obține în urma finalizării acestuia îți va deschide mult mai multe uși în domeniu. Totodată, toată informația teoretică și practică pe care o obții în urma săptămânilor de pregătire îți vor servi drept bază pentru noua instituție pe care o vei crea.

Cu Aprendis este mult mai ușor să îți atingi obiectivele profesionale! Înscrie-te acum la un curs de achiziții publice!

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.