vineri, 19 aprilie, 2024

Să ajutăm copiii unui centru de plasament din București să ajungă în tabăra de la Bisoca a fundației părintelui Milea

Să ajutăm copiii unui centru de plasament din București să ajungă în tabăra de la Bisoca a fundației părintelui Milea

Facebook
Twitter
Email

Fundația buzoiană Sfântul Sava, administrată de părintele Mihail Milea, le oferă copiilor unui centru de plasament din București cazare și masă gratuită pentru un sejur de câteva zile, însă organizatorii taberei nu au banii necesari deplasării. Printr-un mesaj postat pe Facebook, Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor face apel la bunăvoința oamenilor pentru a strânge suma necesară.

”Întrucât unul din obiectivele noastre îl reprezintă creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor instituționalizați într-un mod frumos și duhovnicesc, ne-am gândit să organizăm pentru anul acesta prima tabără de vară pentru copiii de la Centrul de Plasament Robin Hood, Sector 4 București. La organizarea acestei tabere de vară contribuie și Fundația pentru copii și bătrâni Sfântul Sava din Buzău, care ne oferă gratuit masa și cazarea pentru copii, educatorii acestora cât și pentru voluntarii asociației noastre”, este mesajul fundației.

Tabăra de la Bisoca este programată pentru intervalul 29 august -2 septembrie 2016. ”Aici copiii se vor bucura de priveliștea minunată, de munții falnici și măreți, de lacul din apropierea taberei, dar și de locurile minunate din zonă. Văile frumoase, pline de verdeață, arată colțișorul de Rai al Bisocii, stâna de oi, a lui Barbu Bucur. Tabăra de vară este numită: Tabăra de la Bisoca, bucurie pentru toți, desfășurată în cadrul proiectului Clipe de bucurie pentru copii instituționalizați”, se mai arată în descriere.

Vor participa 22 de persoane, între care 15 copii și șapte adulți. Pentru deplasare, organizatorii au nevoie de suma de 2.200 lei, care include costurile pentru transport, frana pentru drum și materiale de joacă. Pentru donații a fost comunicat contul BCR, Sucursala Unirea, Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor: RO40RNCB0082146658150001. Mai multe informații, AICI.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.