vineri, 29 martie, 2024

Buzoienii pot beneficia de analize şi sfaturi medicale gratuite într-un cabinet medical mobil

Buzoienii pot beneficia de analize şi sfaturi medicale gratuite într-un cabinet medical mobil

Facebook
Twitter
Email

„Caravana Sănătăţii” a ajuns, în această săptămână, în municipiul Buzău. Până duminică, într-un cabinet medical mobil amplasat în zona Sălii Sporturilor, buzoienii vor beneficia de analize şi sfaturi medicale gratuite. Ştiri pe aceeaşi temă Şefi noi la Prefectura Buzău, doar pentru o zi Asistenţii medicali le oferă buzoienilor un consult preliminar. Pacienţilor li se măsoară tensiunea arterială şi indicele de greutate corporală. După obţinerea rezultatelor, pacienţii beneficiază şi de consultul unui medic. Cei care au apelat deja la serviciile Caravanei Sănătăţii au fost foarte mulţumiţi de modul în care au fost trataţi.

Pe lângă consultul şi diagnosticul fixat de medic, buzoienii primesc şi sfaturi privitoare la stilul de viaţă şi la o dietă pe care ar trebui să o urmeze. Proiectul „Caravana Sănătăţii” a fost gândit pentru a determina starea de sănătate a românilor şi a le oferi metode de prevenţie şi conştientizare a factorilor de risc. Cabinetul medical ambulant va staţiona la Buzău până duminică seară.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.