joi, 18 aprilie, 2024

Unul din trei angajați ai Centrului Cultural ”Alexandru Marghiloman” va rămâne fără loc de muncă

Unul din trei angajați ai Centrului Cultural ”Alexandru Marghiloman” va rămâne fără loc de muncă

Facebook
Twitter
Email

Membrii Consiliului Local Municipal Buzău au stabilit în ședința de joi o nouă organigramă pentru Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”. Schimbările vor genera disponibilizarea a zece dintre cei 30 de angajați încadrați acum la instituția de cultură aflată în subordinea Primăriei Buzău.

Într-o conferință de presă, primarul Constantin Toma a explicat că numărul de 30 de angajați era prea mare pentru nevoile curente și că instituția ar putea funcționa și cu mai puțini angajați decât numărul stabilit în noua organigramă.

„Pentru cultura buzoiană au lucrat șase oameni după care odată cu deschiderea Centrului Cultural Alexandru Marghiloman au mai fost angajați până la 20 număr care era suficient. Au făcut ei ce au făcut și s-au înmulțit au ajuns la 30 de angajați pentru care municipalitatea plătește vreo 9 miliarde pe an pentru salarii. A fost votată o nouă organigramă și vor rămâne doar 20 de angajați”, a declarat primarul Constantin Toma.

Edilul-șef al Buzăului nu a putut explica și cum va fi realizată lista disponibilizaților, dacă va fi în urma unui concurs sau pe baza analizării performanței fiecăruia dintre angajații vizați.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.