marți, 19 martie, 2024

Secretarul județului, Laurențiu Gavrilă, a demisionat din ADI „Buzău 2008”

Secretarul județului, Laurențiu Gavrilă, a demisionat din ADI „Buzău 2008”

Facebook
Twitter
Email

Secretarul Consiliului Judeţean, Laurenţiu Gavrilă, a demisionat din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”. Anunțul a fost făcut, în ședința ordinară de joi a Consiliului Județean. În locul său va fi numită Mirela Oprea, director executiv la Compartimentul Juridic din instituția condusă de Petre Emanoil Neagu.

La finalul ședinței, președintele Consiliului Judeţean a declarat că regretă gestul lui Laurenţiu Gavrilă, însă este de părere că Mirela Oprea este omul potrivit să îl înlocuiască pe acesta.

„Domnul Gavrilă şi-a dat demisia din ADI pentru că activitatea pe care o avem la Consiliu este destul de complexă şi este o hotărâre unilaterală. Să ştiţi că eu regret acest lucru, dar şi persoana care a fost desemnată – mă refer la doamna Mirela Oprea – este o persoană competentă şi care are atât abilităţi profesionale, cât şi competenţa necesară să reprezinte cu succes Consiliul Judeţean în AGA”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.