joi, 18 aprilie, 2024

Barierele din fața Palatului Comunal, înlocuite cu indicatoare de interzicere

Barierele din fața Palatului Comunal, înlocuite cu indicatoare de interzicere

Facebook
Twitter
Email

Muncitori de la Urbis au montat în această dimineață indicatoare de interzicere,”Cu excepția autoturismelor primăriei”, la intrarea în parcarea din fața Palatului Comunal. Pentru a spulbera bănuielile buzoienilor, care au crezut că edilii își vor parca autoturismele chiar la intrarea în Primărie, ca în perioada vechiului mandat, reprezentanții primăriei au dat asigurări că modificarea constă doar în înlocuirea barierelor cu aceste indicatoare.

”În fața Palatului Comunal este interzisă parcarea. Doar cele cinci autoturisme Duster ale Primăriei vor parca în zona fostei libării Casa Cărții. Muncitorii de la Urbis lucrează doar la montarea unor indicatoare, astfel încât să nu mai fie nevoie de acele bariere”, a declarat viceprimarul Ionuț Apostu. Înainte de instalarea noii conduceri a Primăriei, platoul din fața Palatului Comunal era loc de parcare pentru autoturismele personale ale șefilor din adminsitrația locală.

16990656_1584106008285567_1722447603_o

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.