vineri, 29 martie, 2024

Peste 14.000 de buzoieni au dreptul, anul acesta, la ajutoarele Uniunii Europene

Peste 14.000 de buzoieni au dreptul, anul acesta, la ajutoarele Uniunii Europene

Facebook
Twitter
Email
Veste bună pentru buzoienii cu venituri mici. Autorităţile buzoiene vor distribui, şi în această iarnă, pachete cu alimente sosite de la Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate din judeţ. Livrarea pachetelor cu făină, paste făinoase, zahăr, ulei şi conserve de carne se va face, cel mai probabil, în luna decembrie. 

Prefectura Buzău a finalizat inventarierea tuturor persoanelor din judeţ care se încadrează în criteriile stabilite pentru primirea de ajutoare europene. În 2014, în baza de date a Direcţiei de Asistenţă Socială Buzău figurau peste 11.000 de beneficiari. 
 
Anul acesta, prin introducerea unor noi criterii de selectare, numărul lor va creşte cu 30 de procente.
 
În judeţul Buzău, potrivit reprezentanţilor Guvernului în teritoriu, împărţirea pachetelor cu alimente pentru persoanele cu venituri mici se va face spre sfârşitul anului. 
 
Ajutoarele de la Uniunea Europeană constau, ca şi până acum, în produse alimentare de bază. Beneficiarii vor primi pachete care conţin ulei, faină, zahăr, conserve de carne si pate de ficat. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.