vineri, 19 aprilie, 2024

Municipalitatea a alocat suma de 100.000 de lei pentru organizarea târgului „Drăgaica”

Municipalitatea a alocat suma de 100.000 de lei pentru organizarea târgului „Drăgaica”

Facebook
Twitter
Email

Consilierii municipali buzoieni au aprobat în ultima şedinţă proiectul de hotărâre privind organizarea şi funcţionarea ediţiei 2014 a Târgului de vară Drăgaica. Acesta va funcţiona între 7 şi 24 iunie, fiind deschis zilnic între orele 10 şi 22. Municipalitatea a alocat suma de 100.000 de lei pentru organizarea târgului în acest an, bani care se vor întoarce la bugetul local din taxele de închiriere a spaţiilor pentru comercianţi şi proprietarii pieselor de agrement.

Taxa de intrare în Drăgaică va fi, ca şi anul trecut, de 2 lei, exceptându-i pe pensionari, copiii sub 14 ani, elevi şi studenţi, militarii în termen, veteranii şi văduvele de război. Suma de 5.000 de lei colectată din taxa de intrare în târg vai fi virată în contul Filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie a României, filială care va asigura asistenţa medicală în incintă pe întreaga durată a desfăşurării târgului. Târgul „Drăgaica” se organizează în actuala locaţie de la ieşirea din oraş către Urziceni încă din 1971 în luna iunie a fiecărui an şi reuneşte agenţi economici din toate colţurile ţării dar şi vizitatori din întreg judeţul şi chiar din judeţe vecine.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.