sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Majoretele de la Girl’s Dance, joi, pe scena de la Next Star

Majoretele de la Girl’s Dance, joi, pe scena de la Next Star

Facebook
Twitter
Email

Majoretele de la Asociaţia Sportivă “Mişcare, Sport, Sănătate” îşi anunţă apariţia la cunoscuta emisiune “Next Star” de la Antena 1, joi, 16 martie, unde vor prezenta juriului coregrafia care le-a adus trofeele la toate concursurile de profil la care au participat.

Micile sportive vor înlocui sala de concurs cu platoul emisiunii Next Star şi alături de profesoara lor, Daniela Drâmboceanu, promit că vor avea o prestaţie cel puţin la fel de bună precum cele de la competiţiile oficiale.

Colorate şi pline de energie, fetiţele vor aduce în faţa publicului larg dorinţa lor de a performa în această nouă ramură sportivă.

Emoţiile lor au fost întotdeauna constructive şi, indiferent de cât de exigent va fi juriul, majoretele buzoiene vor da totul pe scena care a descoperit şi promovat atât de multe talente. Joi, 16 martie, ora 20:30, suntem cu ochii pe voi! Succes fetelor!

majorete

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton