sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Înscrieri pentru Târgul de Mărțișor din curtea Muzeului Județean Buzău

Înscrieri pentru Târgul de Mărțișor din curtea Muzeului Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un târg de Mărțișor va fi organizat în curtea Muzeului Județean Buzău, în perioada 23 februarie – 08 martie. Închirierea căsuțelor este gratuită iar toți cei interesați să comercializeze mărțișoare pot depune o cerere la Registratura Consiliului Județean Buzău, până pe data de 17 februarie 2017. Cererile vor fi aprobate în ordinea înregistrării.

„Invit toți buzoienii să participe la Târgul de Mărțișor, ce va avea loc în incinta Muzeului Județean Buzău, dar și la evenimentele organizate de Dragobete, o sărbătoare care a rămas, până în ziua de astăzi, un simbol al dragostei autohtone. Toate activitățile desfășurate în această perioadă sunt menite să aducă bucurie tuturor, atât celor care apreciază muzica folk, cât și iubitorilor de teatru și de frumos“, a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.

Un târg de Mărţişoare va funcţiona și pe platoul din faţa Palatului Comunal, între 20 februarie şi 3 martie. Comercianţii şi persoanele fizice care, în această perioadă, confecţionează mărţişoare, pot depune cereri la registratura primăriei, până pe data de 17 februarie. Locurile pentru comercializarea obiectelor şi felicitărilor specifice perioadei 1-8 martie vor fi acordate prin tragere la sorţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton