joi, 18 aprilie, 2024

Atleta buzoiană Marina Baboi a devenit cea mai rapidă junioară din Balcani

Atleta buzoiană Marina Baboi a devenit cea mai rapidă junioară din Balcani

Facebook
Twitter
Email

Buzoianca Marina Baboi a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul Balcanic de Juniori I, care a avut loc în Turcia, în acest weekend. Buzoianca a terminat pe primul loc proba de 60 de metri plat, cu timpul de 7 secunde și 67 de sutimi.

Marina Baboi a câștigat cea de-a șaptea medalie de aur din acest an, oprind cronometrul la 7 secunde și 67 de sutimi. Competiția balcanică găzduită de cel mai mare oraș al Turciei a reunit la start atleți din 16 țări.

Tânăra atletă Marina Baboi, legitimată la L.P.S. Buzău și Steaua București, se pregătește pentru finala Campionatului Național de Sală pentru seniori, tineret și juniori, care se va desfășura în perioada 18-19 februarie, iar mai apoi, pe 25-26 februarie, va concura în finala Campionatului Național de Sală pentru Juniori I. Ambele competiții vor avea loc la sala „Lia Manoliu” din Capitală.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.