joi, 18 aprilie, 2024

Ajutați Poliția să găsească o minoră dispărută de la domiciliu!

Ajutați Poliția să găsească o minoră dispărută de la domiciliu!

Facebook
Twitter
Email

O minoră din localitatea Râmnicelu, care a dispărut vineri de la domiciliu, este căutată de poliţie. Fata a plecat alături de un tânăr în vârstă de 19 ani şi nu s-a mai întors acasă, spre disperarea părinţilor, care au sunat la poliţie pentru a anunţa dispariţia fiicei lor. Duminică, în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa, Vasile Mariana, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu.

Imediat după primirea sesizării, echipa operativă din cadrul Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu s-a deplasat la locuinţa tatălui minorei şi a început activităţile ce se impun în astfel de cazuri. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara zilei de 21 iunie, minora a plecat de la domiciliu, fiind însoţită de un tânăr de 19 ani din aceeaşi comună. Întrucât nu s-a mai întors acasă, tatăl fetei a solicitat sprijinul poliţiei pentru a o găsi.

Vasile Mariana a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea găsirii acesteia. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei Vasile Mariana sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente: aproximativ 1,20 metri înălţime, 35 – 40 kg., păr şaten, lung până la umeri, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare evidente. Părinţii nu au putut oferi detalii cu privire la obiectele de vestimentaţie purtate de minoră la momentul dispariţiei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.