vineri, 19 aprilie, 2024

Profesorii Liceului de Arte din Buzău oferă meditații gratuite viitorilor liceeni

Profesorii Liceului de Arte din Buzău oferă meditații gratuite viitorilor liceeni

Facebook
Twitter
Email
Cadrele Liceului de Arte „Margareta Sterian” oferă meditații gratuite elevilor de gimnaziu care doresc să devină liceeni ai instituției de pe strada Bucegi . Conducerea școlii anunţă că, în perioada 18 – 22 mai, se organizează în cadrul liceului pregătiri cu elevii claselor a VIII-a care doresc să susţină examenul de admitere la secţii muzică, arte plastice, teatru și arhitectură. 

Profesorii de specialitate din liceu vin astfel în întâmpinarea celor care intenţionează să urmeze cursurile Liceului de Arte, oferindu-le cursuri gratuite de pregătire, stabilite după un orar afișat pe site-ul liceului și la avizier, în vederea promovării probelor de aptitudini.
 
Probele de aptitudini în vederea admiterii în liceu la una din cele patru secții ale Liceului de Arte „Margareta Sterian”, respectiv muzică, arte plastice, teatru sau arhitectură, vor putea fi susținute în zilele de 27 și 28 mai în conformitate cu Metodologia de organizare și desfășurare a admiterii în clasa a IX-a.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.